Esenyurt 2015 Alışveriş Festivali' Başlıyor

Esenyurt 2015 Alışveriş Festivali' Başlıyor
Birçok ünlü markayı ve üretici firmayı vatandaşlar ile buluşturacak olan ’Esenyurt 2015 Alışveriş Festivali’ Esenyurt Nikah Sarayı’nde 22 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.
Birçok ünlü markayı ve üretici firmayı vatandaşlar ile buluşturacak olan 'Esenyurt 2015 Alışveriş Festivali' Esenyurt Nikah Sarayı'nde 22 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.


Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİDER) işbirliği ile 22-23-24-25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Esenyurt Nikah Sarayı'nda gerçekleşecek olan "Esenyurt Alışveriş Festivali" kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Festivalde, Türkiye'de ve dünyaca ünlü marka firmaların yer alması dikkat çekiyor. Festivalde yer alacak stantlarda; giyim, ev tekstili, gıda, kozmetik, mobilya, mutfak, oyun aletleri, otel, sağlık ve yapı malzeme ürünleri sergilenecek.


FESTİVAL 5 GÜN SÜRECEK


22-23-24-25-26 Nisan tarihlerinde sürecek olan Esenyurt Alışveriş Festivali doğrudan üreticiden ürün sunma fırsatı ile farklı sektörlerden birçok işletmeyi Esenyurtlular ile buluşturarak, festivalde aynı zamanda çeşitli tanınmış markaların ürünlerine outlet olarak vatandaşa ulaşma fırsatı sunacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.