Esenyurt'ta ağaçları katlettiler

Esenyurt'ta ağaçları katlettiler
Esenyurt Merkez Mezarlığındaki ağaçlar kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kesildi. Ağaç katliamını gören kimsenin olmaması da şaşırttı.

Esenyurt Fatih Mahallesi Bahçeyolu Caddesi üzerindeki Merkez Mezarlığı'na geceyarısı giren kişi yada kişiler ağaçları katlettiler. Yeşil yada kurumuş olduğuna bakılmaksızın kesilen ağaçlar, mezarlığın içerisinde bırakıldı.

BÜYÜKŞEHİR'İN İŞİ Mİ?

Ağaç katliamını gören hiç kimsenin olmaması şaşkınlık yaratırken, ağaç kesme işinin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmış olabileceği ifade ediliyor. İddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü kurumuş ağaç ve dalların mezarlıklardan temizlenmesi için çalışma başlattı. Fakat geceyarısı mezarlıklara giren ekipler, ağaçların durumuna bakmadan kesim gerçekleştirdi.

OKSİJEN KAYNAĞIYDI

Günden güne betonlaşan Esenyurt'ta kentin içine en yakın ağaçlık olarak bilinen Merkez Mezarlığı, bir anlamda ilçenin havasını değiştiriyor ve nostaljik bir görünüm sergiliyordu. Ağaçların katledilmesi hem Esenyurtlu'nun soluğunu azalttı ve hem de kentin görünümüne darbe vurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.