Esenyurt’ta toplu ulaşıma rahat nefes

Esenyurt’ta toplu ulaşıma rahat nefes
Halk gününde Başkan Alatepe’yi ziyaret eden Esenyurt 113 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hakim Akdoğan, ilçedeki sarı ve mavi minibüslerin güzergahlarının birleştirilerek vatandaşın ulaşımının rahatlatılacağını söyledi.
Esenyurt Belediyesi tarafından vatandaşa yakın hizmet anlayışı ile Salı günleri yapılan halk günleri bu hafta da gerçekleştirildi. İlçenin 7 farklı mahallesinde bulunan kültür merkezlerinde düzenlenen halk günlerinde ilçe sakinleri dertlerini ilgili birim yetkililerine direkt aktarma imkanı buldu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise Akçaburgaz Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan halk gününe katıldı. Halk gününde Başkan Alatepe’yi ziyaret eden Esenyurt 113 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hakim Akdoğan, ilçedeki sarı ve mavi minibüslerin güzergahlarının birleştirileceğini söyledi. Akdoğan, 2 hafta içerisinde bu sorunun çözülüp vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini bildirdi. Başkan Ali Murat Alatepe, ilçede ulaşımın rahatlatılması için bir süredir bu konuda minibüs işletmecilerini uzlaştırmak için gayret gösteriyordu. Bu arada Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Harun Özer ve vakfın ilçe yönetim kurulu üyeleri, Başkan Alatepe’yi halk gününde ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.   

 

Esenyurt Belediyesi Başkan yardımcıları da Yunus Balta Kültür Merkezi, Esenyurt Kültür Merkezi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi, Yenikent Kültür Merkezi, Saadetdere Gençlik Merkezi ve Sarıkamış Şehitleri Kültür Merkezi’nde yapılan halk günlerine katılarak vatandaşı dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.