ESNAFLARLA AĞUSTOS BULUŞMASI

ESNAFLARLA AĞUSTOS BULUŞMASI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, göreve geldiği günden beri geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor. Avcılar Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen Esnaf Buluşmasının AĞUSTOS ayı toplantısı, 6 Ağust
 Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin de katıldığı toplantı Zübeyde Hanım Nikah Sarayında düzenlendi. Aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de toplantıda yer aldı. Avcılarlı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu toplantıda Toplumcu Belediyecilik anlayışıyla sürdürülen hizmetlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Avcılar esnafının taleplerine çözüm yaratmak için gelenekselleştirilerek yapılan Esnaf Buluşmaları ilçedeki esnaflar tarafından yoğun ilgi görmekte. Esnafların faaliyetlerini kolaylaştırıp, iş verimlerini artıran bu toplantıların en önemli özelliği birinci ağızdan doğru bilgi almaları sağlanıyor olması.


Gerçekleşen Esnaf Buluşmalarının önemine dikkat çeken Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, anlayışıyla her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz “Esnaf Buluşması” toplantımızda, esnaflarımızın faaliyet kolaylaştırıcısı Avcılar Belediyesi olarak, çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla görüş alışverişinde bulunuyor, belediyemiz ve esnafımız arasındaki bağı daha da güçlendiriyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin hazır bulunduğu toplantımıza katılan esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz. Her ayın ilk Pazartesi günü Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda düzenlediğimiz Avcılar Belediyesi Geleneksel Esnaf toplantılarında esnaflarımızla buluşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.