FARKINDA OL Kİ, FARKIN OLSUN

FARKINDA OL Kİ, FARKIN OLSUN
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla at binme etkinliği düzenledi. Programa aileleri ile katılan down sendromlu çocuklar etkinliğin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla, Beylikdüzü’nde yaşayan down sendromlu çocuklarla at binme etkinliği düzenledi. Beykent World Point’te bulunan ve Beylikdüzü Belediyesi’nin engelli bireylere at ile terapi uyguladığı çiftlikte gerçekleşen etkinlikte çocuklar eğitmenler eşliğinde ata bindi. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ali Onur Baştuğ, “Bölgemizde özel gereksinim gereken bireylere tüm imkanları sunmak bizim görevimiz.” dedi.

Başkan Koltuğuna Oturdular

Etkinliğe aileleri ile birlikte katılan down sendromlu çocuklar, at binmenin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete çiçek ve hediyeler ile gelen çocuklar keyifli sohbetin ardından tek tek başkanlık koltuğuna oturup fotoğraf çektirdiler. Kısa bir süreliğine bile olsa Başkan olan down sendromlu çocuklar, İmamoğlu’na sevgilerini sıcak gülümsemeleri ile gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.