Fen İşleri Ekiplerinden yoğun tempo

Fen İşleri Ekiplerinden yoğun tempo
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve kırsaldaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri ekipleri daha yaşanabilir bir Çatalca şartlarının sağlanması için ilçenin her noktasında çalışmalarına devam ediyor. Altyapı ve doğalgaz çalışmalarının sona erdiği sokaklarda hemen işe başlayan ekipler mahallelerin adeta çehresini değiştirilerek bölge sakinlerinin gündelik yaşamını kolaylaştırmak için uğraşıyor.

Çalışmalar kapsamında; Çanakça Mahallesi Güngör Sokak’ta, Çatalca Caddesi’nde, Elbasan Mahallesi Gönül Sokak’ta, İzzettin Mahallesi Karlıova Sokak’ta, İzzetttin Mahallesi Meltem Sokak’ta, Kaleiçi Mah. Asaf Sokak’ta, Kaleiçi Mah. Öztürk Çıkmazında, Kaleiçi Mah. Yeltepe Sokak’ta, Subaşı Mah. Soğanlık Caddesi’nde, Niyazi Karaduman Sokak’ta parke taş çalışması, yol reglajlama ve stabilize malzeme serimi işleri tamamlandı.

Ekipler aynı zamanda Kaleiçi Mahallesi Oluk Sokağa yağmursuyu hattı döşedi ve asfalt yama çalışmasında bulundu.

Okullar unutulmuyor

Göreve geldiği günden beri Çatalca’nın 39 mahallesine ayrımsız hizmet veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın, yakından takip ettiği çalışmalarda, ekiplerin bir diğer adresi Başakköy Mahallesi oldu. Buraya yeni durak koyan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayan okulları da unutmadı. Ferhatpaşa İlkokulu’nun etrafına duba koyan ekipler, Ovayenice İlkokulu’nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü ve okulun iç merdivenlerini onardı.

Yeni imar yolları vatandaşların hizmetinde

Vatandaşların can ve mal güvenliğini her şeyin üzerinde tutan Çatalca Belediyesi, metruk yapılar konusunda da titizlikle çalışıyor. Ekipler Binkılıç’ta ve Muratbey Çatalca Yolu Caddesi’nde bulunan metruk yapılarda olası tehlikelere karşı güvenlik önlemi aldı.

Yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, bir yandan da yeni imar yollarını açarak vatandaşın hizmetine sunuyor. Fen İşlerine bağlı ekipler son olarak Ferhatpaşa Mahallesi Bilginur Sokak imar yolunu vatandaşların kullanıma açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.