Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinden hummalı çalışma

Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinden hummalı çalışma
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın, Çatalca’nın daha yaşanabilir olması ve ilçeye yakışır ulaşım şartlarının sağlanması için verdiği talimatlar doğrultusunda ekipler hummalı bir çalışmaya imza atıyor.

Asfaltlama, bakım onarım devam ediyor

Çatalca’nın birçok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Akalan Atatürk İlkokulu bahçesi, Erenler Sokak, Fahri Sokak, Yatır Sokak,  Kaleiçi Mahallesi Beşkavaklar Sokak’ta asfaltlama çalışması yaptı. Kaleiçi Mah. Oluşum Sokak girişinde asfalt yama işlemi yapılırken, Vezir Fertahpaşa Caddesi Sağlık Ocağı önünde bulunan tranşelerin asfalt yama ile tamiri gerçekleştirildi. Aynı zamanda Çakıl Mahallesi Özgü Sokak ‘ta yol reglajlama çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Erler Caddesi’nde beton yol onarımı ve Kaleiçi Mahallesi Kalyon Sokak’ta yol açım çalışmalarında bulundu.

Spor sahaları, okullar, camiler… Ekipler her yerde

İlçe merkezi ve mahallelerinde plan dahilinde çalışmalar sürdürülürken Kestanelik İlim Sokak ,Öztürk Çıkmazı Sokak ve Ovayenice Mahallesi Düzyol Sokak’ta yol iyileştirme çalışması yapıldı.  Kaldırım bakım ve onarım çalışmalarını da ihmal etmeyen ekiplerin son adresi Lise Caddesi, Münif Sevi Caddesi oldu. Eşzamanlı olarak Mehmet Akif Ersoy Okulu etrafı, Orta Sofa Sokak, Sanayi Çarşısı Sokak, İcadiye Sokak ve Erçetin Sokak’ta oluk ve parke taş tamiri gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında sokak mazgalları da yenilendi ve ekipler Kale Sokak’ta mazgal çalışması yaptı. Halkın kullanımına açık yerlerin bakım ve onarım çalışmalarına önem veren Çatalca Belediyesi Ovayenice Mahallesinde bulunan havuz ve tuvaletin boya, badanasını yaparak daha temiz ve hijyenik hale getirdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın büyük önem verdiği spora ve sporcuya destek çalışmaları doğrultusunda Örencik Mahallesi Futbol Sahası zemininde düzeltme işlemi yapıldı. Dur durak bilmeden yapılan çalışmalar Kaleiçi Sanayi Camii’nin minare aydınlatmalarının onarılması ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.