Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kesintisiz devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kesintisiz devam ediyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle ve sokaklarda çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatıyla, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayat sürmeleri için bütün imkânlarını seferber eden Fen işleri Müdürlüğü, birçok alanda çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin programa aldığı bir dizi çalışma tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Aydınlar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarından dolayı vatandaşların şikâyetine sebep olan tozlu mahalle yollarında sulama çalışması yapıldı.Binkılıç Mahallesi Göknar Sokak’ta malzeme serimi çalışması yapan ekipler, aynı bölgede bulunan kadastral yola da malzeme serimi gerçekleştirdi.

Engelli vatandaşlarımız unutulmuyor

Çalışmalarına Çakıl Mahallesi’nde devam eden ekipler, Emanet Çıkmazı, Şehit Teğmen Tamer Aydın Sokak ve Gülşen Sokak yoluna stabilize malzeme serimi ve reglaj çalışması yaptılar. Ekipler, İnceğiz Mahallesi Mera Çıkmazı Sokak’ta da stabilize malzeme serimi işini tamamladılar. Engelli vatandaşlarımızın daha kolay ulaşımını sağlamak için çeşitli çalışmalar yapan ekipler Ferhatpaşa Mahallesi Çukur Çarşı’da bulunan dükkânlara ulaşabilmeleri içinde engelli rampası yaptı.

Çatalca halkının büyük memnuniyetini kazanan çalışmaların kesintisiz devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.