Fermalı Av Köpekleri Irk Yarışması yapıldı

Fermalı Av Köpekleri Irk Yarışması yapıldı
Çatalca Belediyesi 18. Erguvan Festivali’nde bu yıl ilki düzenlenen Fermalı Av Köpekleri Irk Yarışması yapıldı.

Köpek Irkları ve Kineloji Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Fermalı Av Köpekleri Irk Yarışması Çatalca Mehmetçik Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Yarışmaya kontinental yetişkin, kontinental genç, İngiliz ırkları yetişkin, İngiliz ırkları genç ve kovucu ırkları güzellik kategorilerinde av köpekleri katıldı.

Irk standartları, kalça ve diş yapıları, ayak yapıları gibi ırksal özelliklerine bakılarak değerlendirilen av köpeklerinin hakemliğini federasyondan Bülent Mutlu, İbrahim Erkoç, Federasyon Görevlisi Belgin Kocaoğul ve Köpek Eğitmeni Dilek Uzunyolcuoğlu’nun yaptığı yarışma sonunda Halil Özkan’ın Agatha Christie from Üniver isimli av köpeği şampiyon oldu.

Yarışmayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve çok sayıda vatandaş izledi. Başkan Cem Kara bu yıl festival kapsamında ilki düzenlenen yarışmanın önümüzdeki yıl geliştirilerek daha kapsamlı bir şekilde yapılacağını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti. Eğitmen Dilek Uzunyoloğlu’nun köpeği Adya isimli köpeği ile yaptığı frizbi gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.