Festival coşkusu tüm Çatalca’yı sardı

Festival coşkusu tüm Çatalca’yı sardı
Çatalca Belediye Başkanlığı’nca bu yıl 18.’si düzenlenen Erguvan Festivali’nin beşinci gününde festival coşkusu tüm Çatalca’yı sardı.

Düzenlenen birbirinden renkli etkinlikler, paneller, yarışmalar, farklı kültürlerin harmanlandığı yöresel ürün stantları ve ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşen festival, zengin içeriği ile Çatalca’da adeta eşsiz bir sanat rüzgârı estiriyor.

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Erguvan Festivali kapsamında müziğin güçlü sesi sevilen sanatçı ‘Gökhan Yağmur ’ ve Türk Pop- Rock müziğinin başarılı temsilcisi “Gripin” sahne aldı. Mehmetçik Meydanı’nda gerçekleşen konserler renkli görüntülere sahne oldu.

Müziğin güçlü sesi Gökhan Yağmur

Konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren sanatçı Gökhan Yağmur, müzikseverlere duygu ve aşk dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanını saatler öncesinden dolduran Çatalcalılar hem şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti hem de sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu.

Gripin şarkılarını Çatalcalıların eşliğiyle söyledi

Daha sonra sahne alan Türk Pop - Rock müziği ünlü gruplarından Gripin alanı dolduran binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturdu.  'Komşu kızı', 'Durma yağmur durma’, ‘Neden bu elveda?’, ‘Yalnızlığın çaresini bulmuşlar ‘gibi şarkılarını seslendiren Gripin, şarkılarını Çatalcalıların eşliğiyle söyledi. Hayranlarının yoğun ilgisi altında gerçekleşen konserde birbirinden güzel şarkılarıyla Mehmetçik Meydanını dolduran binlerce hayranına müzik ziyafeti veren ünlü grubun üyeleri, böyle bir festivalde konser vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çatalcalılarla kendilerini bir araya getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ettiler.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konseri Çatalcalıların aralarında gezerek dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.