FESTİVALİN FİNAL GECESİNDE COŞKU VARDI, EĞLENCE VARDI

FESTİVALİN FİNAL GECESİNDE COŞKU VARDI, EĞLENCE VARDI
Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali’nin final gecesinde Ali Altay ve Ziynet Sali vardı. Festivalin dördüncü gece programına Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP İstanbul İl Baş

Festivalin dördüncü gece programı Çatalca Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 41 çocuğa hediye verilmesi ile başladı. Ardından ise Tavla Turnuvası’nda dereceye giren Mustafa Tutuk, Mehdi Yıldırım, Yüksel Çetinkaya; Play Station Turnuvası’nda dereceye giren Okan Sevim, Ömer Ruhat Genç, Mehmet Karataş, Bilardo Turnuvası’nda dereceye giren, Erdem Yılmaz, Taner Saray, Sinan Küçükdemir; Streetball Turnuvası’nda dereceye giren takımlar Hasan Boğuldu, Gençlik Spor, Göktuğ Turizm ve turnuvada üçlük şut yarışmasında birinci olan Okan Esen’e ödülleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya, Cengiz Uçar, Ayhan Tutun tarafından verildi.

 ALİ ALTAY TAM NOT ALDI

 

Ödül töreni sonrasında sahneye Türk rock müziğinin sevilen sesi ve Çatalca halkının yakından tanıdığı isim, Ali Altay çıktı. Ali Altay söylediği şarkılarla Çatalcalılara güzel bir gece yaşattı. Sahneden inerek vatandaşlarla birlikte şarkılarını söyleyen Ali Altay izleyiciden tam not aldı.

 Ali Altay’ın sahne performansının bitmesi ile beraber Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sahneye çıkarak sanatçıya bir teşekkür plaketi verdi. Plaket merasiminin bitmesiyle Başkan Cem Kara bir konuşma yaptı.

 

CEM KARA: “16. ERGUVAN FESTİVALİ’NDE BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK İÇİN GÖRÜŞMEK ÜZERE”

 

“Dört gündür mahallesiyle, köyüyle, kentiyle, yakın ilçeleriyle, Anadolu’dan misafir olarak gelen tüm dostlarımızla festivali yaşadık. Bizi yalnız bırakmayan saygıdeğer insanlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki bizlerlesiniz. Bu gecelerde fırsat buldukça milletvekilleri, ilçe başkanları, meclis üyeleri, kaymakamımız, bürokrat arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadılar, destek verdiler. Biz de bu güçle her sene festivali anlamlı hale getiriyoruz. Bu festival; 7den 77ye her kesimden her yaş grubuna hepimizin bir şeyler bulabileceği bir festival. Bu festivalde insanlarımızın bütün etkinliklere gösterdiği ilgi alaka ve bize verdiği güven bizleri mutlu ediyor. Festivalin sağlıklı geçmesini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İBB İtfaiyesi’ne, hastanelerimize, ambulans hizmeti yürüten sağlık personeline, okulları açan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.

İsmini unuttuğum insanlarımız varsa affetsinler. Yaptığımız bu festival kolay olmuyor ama biz kolay iş yapmak için bu göreve talip olmadık. Benim de teşekkür edilmesi gereken bir ekibim var, başkan yardımcısı arkadaşlarım Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Dursun Duran Kaya, Cengiz Uçar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ve emeği geçen tüm müdürlerime ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bu işi iyi yürüttüler, Çatalca halkına ne söz verdiysek tüm sanatçılarımızı dakikasında sizlerle buluşturdular. O nedenle kolay kolay onore etmem ama bu festivalde bir alkışı hak ettiler, kabul buyurursanız. 16. Erguvan Festivali’nde barış, kardeşlik, dostluk için buluşmak üzere saygılarımı sevgilerimi iletiyorum. İyi varsınız iyi ki bizimlesiniz. Bütün Çatalca halkı, bütün ülke insanları yolumuz açık olsun. Önünüzde saygı ile eğiliyorum.” diye sözlerini sonlandıran Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ardından CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi bir konuşma yaptı.

 

SÜLEYMAN ÇELEBİ: “BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM”

 

Süleyman Çelebi konuşmasında; “Çatalca’ya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. Dün gerçi bu güzel festival içinde börek yarışması vardı. Çatalcalı güzel kadınların yaptığı börekler, güreşlerin içinde olmamalı, daha ayrı olmalı. Ben ilk defa Çatalca’ya gelmiyorum. Başkanımız ne zaman çağırdıysa geldik. Bu arada bir arkadaşımı anmak istiyorum. Rahmetli Ferit Mevlüt Aslanoğlu, İstanbul Milletvekili arkadaşımızla beraber bu sahneye çıkardık Beraber mahallelere giderdik. Çatalca’nın sorunlarını alırdık, ayrım yapmadan; milletvekilleri olarak Çatalca’nın hangi sorunu varsa, sorunların çözümü için görevimizi yerine getirirdik. Şimdi diğer ilçe başkanı arkadaşlarım, il yönetici arkadaşlarım beni yalnız bırakmıyorlar, beraber çalışıyoruz.

Belediye Başkanımızı gerçekten kutluyorum. Halkıyla buluşması, Çatalca’ya yaptığı hizmetler ile örnek bir yaklaşım ile örnek davranışlarıyla ile ilçesini kucaklamıştır. Konuşmamı bitirirken bir konuya daha değineceğim; Cumhuriyet bugün çok daha anlamlıdır. Onun için emperyalizme karşı verilen 30 Ağustos’un anlamı daha çok net anlaşılmaktadır. Emperyalizme karşı yapılan direniş 30 Ağustos’tur. Bu mücadeleyi verenlerin önünde saygı ile eğiliyorum. Yarın 1 Eylül Dünya Barış Günü. Kimseyi kutuplaştırmadan daha çok barışa ihtiyacımız var. O nedenle barışın egemen olduğu bir ülke için el ele vermeliyiz.” dedi.

 

FİNALİN ADI ZİYNET SALİ

 Yapılan konuşmaların ardından gecenin ve 15. Erguvan Festivali’nin final ismi, Ziynet Sali sahne aldı. Ziynet Sali sahne danslarıyla ve söylediği şarkılarla Çatalca halkını kendisine hayran bıraktı. Ziynet Sali konserinin arasında sanatçıya bir teşekkür plaketi veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sanatçıya teşekkür ederek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.