Fırat Aykut ‘Güçlü Türkiye, Güçlü CHP” için aday!

Fırat Aykut ‘Güçlü Türkiye, Güçlü CHP” için aday!
Eski Çatalca eski Belediye Başkanı Fırat Aykut, İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Adaylığını kendisine ait sosyal medya hesabından duyuran Aykut, “Önseçim” kararının aday olmasında en önemli etken olduğuna vurgu yaptı. Fıra


Daha önce üç dönem “(1984 – 1989 – 1994 yerel seçim dönemleri) Çatalca Belediye Başkanlığı görevinde bulunan deneyimli siyaset adamı Fırat Aykut, CHP’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. Kendisine ait facebook sayfasından bir duyuru yaparak sevenlerine ve kamuoyuna seslenen Aykut, “Sevgili arkadaşlarım; aylardır süren temaslarım sonucunda İstanbul 3. bölge milletvekili seçimlerinde önseçime katılmak koşuluyla aday adaylığına başvurma kararı almış bulunmaktayım. Bu kararımı almakta desteklerini esirgemeyen ve büyük katkı sunan her ilçeden CHP’li üyelerimize ve seçmenlerimize en içten sevgilerimi sunuyorum.
“Parti içi Demokrasi ve fırsat eşitliği için”, “Yeter! Söz üyenindir” ve “Güçlü Türkiye için güçlü CHP” sloganları ve ilkeleri ile yola çıkıyor ve sosyal demokrat partilerin ertelenemez ve vazgeçilemez bu ilkelerine yaşamım boyunca sadık kalacağıma dair söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.