Firüzköy'e imar müjdesi

Firüzköy'e imar müjdesi
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Firuzköy Mahallesi imar planlarının onaylandığının müjdesini verdi. Değirmenci, imar hasretinin bittiğini söyleyerek, “Verdiğimiz her sözün daima arkasında durduk” dedi.
Avcilar İlçesi, TEM ve D-100 Karayolları Arası Nazım İmar Planı kararlarına göre düzenlenen, Firuzköy Mahallesi Köy Yerleşik Alanı ve Civarına Ait 4. Etap 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kararları, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin özverili çalışmaları sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kabul edildi. 
Amacının, insan onuruna, insanlık onuruna yakışan çağdaş ve modern bir ilçe yaratmak olduğunu söyleyen Başkan Değirmenci, “14 yıllık bu beraberliğimiz süresince bütün çalışanlarımızla, halkımız için yaptığımız her hizmetin ve verdiğimiz her sözün arkasında daima dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz” dedi. Değirmenci, Kabul edilen imar kararının Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü salonunda askıya çıkarıldığını ve askıda bir ay kalacağını söyledi. 
  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum