Fotoğraf Eğitimi'nin 13. dönemi başlıyor

Fotoğraf Eğitimi'nin 13. dönemi başlıyor
Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz "Temel Fotoğraf Eğitimi" kursları 13'üncü dönemi bu hafta sonu başlıyor.

Kurs süresi 96 saat

 Büyükçekmece Belediyesi ve BÜFOD işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen Temel Eğitim Fotoğraf Kursları 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10:00 - 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal Salonu'nda başlayacak. 21 Haziran tarihine kadar sürecek olan kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek. 96 saatlik eğitim kapsamında fotoğraf makineleri ve ekipmanlarının tanıtım ve kullanımı, fotoğraf çekim teknikleri, ışık, kompozisyon,  fotoğraf okuma ve şemalar, saha çalışmaları, söyleşi ve slayt gösterimleri gibi konulara yer verilecek. Ayrıca eğitim programı çerçevesinde bir de Kastamonu Gezisi planlanıyor.

 

"Herkese açık olacak"

 

13. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi hakkında açıklama yapan BÜFOD Kurucu Başkanı ve Dernek Başkanı Fotoğraf sanatçısı Hürriyet Akın, Türkiye'nin saygın fotoğraf eğitmenleri tarafından ücretsiz olarak verilecek olan Temel Fotoğraf Eğitimi'nin 7'den 70'e herkese açık olduğunu belirterek; "Kültür ve sanata verdiği önemle Büyükçekmece'yi bir kültür ve sanat şehri yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün öncülüğünde başlattığımız fotoğraf kurslarında 12 dönemi geride bıraktık. Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü ve BÜFO  işbirliğiyle düzenlediğimiz ücretsiz kurslarımız herkese açıktır. Fotoğraf sanatına ilgi duyan ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyenler derneğimizin sitesi 'den detaylı bilgi edinebilirler" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.