GENÇLERİMİZİ ASKERE UĞURLUYORUZ

GENÇLERİMİZİ ASKERE UĞURLUYORUZ
Türk milletinin geleneklerini toplu organizasyonlarla yaşatmayı sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek gençler için ailelerinin de katılacağı geniş katılımlı bir uğurlama töreni düzenliyor.

Küçükçekmece Belediyesi, kutsal vatani görevini yerine getirmek üzere gün sayan gençler ve aileleri için asker uğurlaması hazırlığına başladı. Etkinlik, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in de katılımıyla, Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı’nda, saat 18.00’da gerçekleşecek.
Huzurumuzun ve güvenimizin bekçileri olacak asker adaylarına yapılacak törende, Ahmet Şafak da konser verecek. Askere gidecek gençlere içinde ihtiyaç duyabilecekleri kişisel ürünlerin bulunduğu asker çantası da hediye edilecek.


 “ASKERLERİMİZİ HEP BİRLİKTE UĞURLAYALIM”


Asker uğurlamanın Türk milletinin geleneklerinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; “Dünyadaki diğer ülkelerden en büyük farkımız, bu görevin kutsallığını farkında olan askerlerimizi güle oynaya yollamamızdır. Kutsal görevlerini yapmak ve vatanımızı savunmak üzere yola çıkacak askerlerimizle, onların onurlu gururlu ailelerine, geleneğimizin bir parçası olan asker uğurlama törenini yapacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.