Gökbulak: Bir Olacağız, İri Olacağız

Gökbulak: Bir Olacağız, İri Olacağız
CHP Büyükçekmece Olağanüstü kongresinde büyük bir farkla seçimi kazanan yeni ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Dün görevi Kayyum heyeti başkanı Mehmet Tekdemir’den teslim aldı.
Gökbulak, Geçmişte şu veya bu sebeple kırgınlıklar olabilir. Şuandan itibaren her şeye nokta koyduk. Mücadeleye başlıyoruz Belediye ile de uyum içerisinde olarak bir olacağız ve iri olacağız dedi.

CHP Büyükçekmece de geçtiğimiz hafta sonu yapılan üç adaylı olağanüstü kongrede ilçe başkanı seçilen Hüseyin Remzi Gökbulak, dün mazbatasını aldı ve göreve resmen başladı. İlçe binasında düzenlenen devir teslim törenine çok sayıda partili katıldı.



Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz için..

Devir Teslim töreninde ilk konuşmayı yapan ve Örgütü kongreye taşıyan kayyum başkanı Mehmet Tekdemir, Hepimiz bir nefer gibi ilçe başkanı ve yönetiminin yanında olacağız. Hepimiz birimiz için birimiz de hepimiz için çalışarak birlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacağız ben yeni ilçe başkanımızın başarılı olacağına inanıyorum kendisine tekrar başarılar diliyorum dedi.

Belediye ile uyum içerisinde olacağız..

İlçe binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan çiçeği burnunda ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ise Geçmişte şu veya bu sebeple kırgınlıklar olabilir. Şuandan itibaren her şeye nokta koyduk. Mücadeleye başlıyoruz bir olacağız ve iri olacağız dedi. Gökbulak, Büyükçekmece CHP örgütünde yeni bir dönem ile birliğin beraberliğin dönemi başlıyor. Yaptığımız çalışmalar ile kenetlenerek hep bir arada Belediye ile uyum içinde olacağız dedi.  



Geçen Pazar yapılan CHP Olağanüstü kongresinde 3 aday yarışmıştı. Adaylardan Mehmet Tekdemir 87, Diğer aday Mehtap Tazegül 69 oy almıştı. Dün resmen görevi devir alan yeni ilçe başkanı Gökbulak ise 149 oy alarak ilçe başkanlığına seçilmişti. Hüseyin Remzi Gökbulak başkanlığındaki CHP Büyükçekmece ilçe yeni yönetimi dün devir teslim töreninin ardından ilk toplantısını yaptı.

Bu arada  sorduğumuz bir soru üzerine Başkan Gökbulak, CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanının kendisini kongreden sonra arayıp tebrik ettiğini belirterek Başkan Akgün’ü bu törene de davet ettim ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadı dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.