GÖKKUŞAĞI 3 ESENYURT’TA AÇILDI

GÖKKUŞAĞI 3 ESENYURT’TA AÇILDI
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gökkuşağı Koleji’nin Esenyurt ’ta yapımı tamamlanan 3’ncü okulunun açılışını gerçekleştirdi.
Gökkuşağı Koleji Esenyurttaki 3’ncü okulunun açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Öğrenciler tarafından oluşturulan Mehteran Takımı’nın sergilediği gösteriler ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti.

“PIRLANTA GİBİ BİR NESİL HAZIRLIYORUZ”

Programda açılış konuşması yapan Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “ Gökkuşağı Koleji her geçen gün büyüyen bir okul olarak eğitim alanında hareket ediyor. Türkiye’de eğitime dâhil olarak pırlanta gibi bir neslimizi geleceğe hazırlamak ve hepimizin istediği neslimizin dürüst, başarılı, idealist bir hale gelmesidir. Gelişim Üniversitesi ve Gökkuşağı olarak uluslararası bir eğitim kurumu oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal söz alarak eğitim ve öğretim adına özellikle Esenyurt ’ta kazandırdıkları Gökkuşağı Koleji için teşekkür etti. Dal, Esenyurt’u dünden bugüne değişim ve dönüşümünde, büyüyerek gelişmesinde devasa yatırım ve hizmetleri olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.




“ESENYURT KÜÇÜMSENMEYECEK BİR İLÇEDİR”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bugün Türkiye’de işlem hacmi olarak kentsel dönüşüm olarak birinci ilçe konumundayız. Esenyurt ‘ta büyüyerek geliştik, üniversitesi olan modern bir kent olarak artık küçümsenmeyecek bir kent haline gelmiş durumdayız. İlçemizde eğitim yatırımları hızla devam ederken, böyle modern bir eğitim kurumunu oluşturduğunuz için tebrik ediyorum” dedi.




“VAROŞ BİR YERDEN MODERN BİR KENT OLDU”

Başkan Kadıoğlu’nun konuşması ardından İlçe Kaymakamı Ekrem İnci söz aldı. Kaymakam İnci, “Esenyurt ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’nun büyük gayretleri ve girişimleri neticesinde varoş bir yerden, gerçek anlamda kentleşmeye doğru giderek insanların tercih ettiği bir yaşam merkezi haline gelmiştir. Nüfus artış hacmi son yıllarda Türkiye’nin en yüksek oranına sahip bir ilçeyiz. Buna bağlı olarak Kaymakamlık, Belediye ve merkezi yönetim ile eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetler hızla artmaktadır. Buda belediye başkanımızın girişim ve yaptığı protokoller sayesinde oluşmaktadır” dedi.

Konuşmalar ardından protokol mensuplarına öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet tarafından Gökkuşağı Koleji’nin açılış kurdelesi keserek sınıflar ve diğer eğitim bölümleri gezildi.       

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.