Güneş Sokak yeni çehresine kavuşuyor

Güneş Sokak yeni çehresine kavuşuyor
Atatürk Mahallesi, Güneş Sokak’ta başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut yol genişletilerek, bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek bir hale dönüştürülüyor.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ve tretuvar çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 Atatürk Mahallesi Güneş Sokak’ta kapsamlı bir çalışma başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, sokakta ihtiyaç duyulan bölgelerin yol ve tretuvarlarını yapıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilk olarak bölgede artan yoğunluk göz önünde bulundurularak mevcut yol genişletiliyor. Yol yapımının tamamlanmasının ardından tretuvar ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacak.

 Şehir estetiğine uygun

 Yapılan çalışmaları yakından takip eden ve sık sık denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan tüm çalışmaların şehir estetiği ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yapıldığının altını çizerek şunları söyledi: “Atatürk Mahallesi, Güneş Sokak bölgesi sürekli olarak yoğunluğun arttığın bir bölgemiz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun ve özverili çalışmaları ile kış mevsimi bastırmadan bu çalışmayı tamamlayacaktır. Amacımız Büyükçekmece’ye yakışan hizmetlere imza atarak, vatandaşlarımızı asgari düzeyde memnun etmektir.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.