Gürpınarspor Stadyum’u yine gündemde!

Gürpınarspor Stadyum’u yine gündemde!
Daha önce Yusuf Uzun’un belediye başkanlığı döneminde belediyenin şirketi olan BEYAŞ’a devredilmesi mahkeme tarafından iptal edilen Gürpınarspor Stadyumu bu defa Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İstanbulspor’a devredilmek üzere mecl

 

İstanbulspor Beylikdüzü’ne taşınıyor!

 

Türkiye’nin en eski spor kulüplerinden olan İstanbulspor sürpriz bir gelişme ile merkezini Beylikdüzü’ne taşıma kararı aldı. Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu ile görüşerek, Beylikdüzü’nün spor alanında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak hedefinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 Eylül Salı günü yapacakları lansman ile bu önemli gelişmeyi kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

 

Meclis gündemine alındı

 

İstanbulspor’un Beylikdüzü’ne taşınma kararından sonra Gürpınar Stadyum’u ise İstanbulspor’a devredilmek üzere belediye meclis gündemine alındı.

1 Eylül Pazartesi günü Saat 10:00’da gerçekleştirecek Beylikdüzü Belediye Meclisi, 2014 yılı Eylül ayının Meclis toplantısının 6. Maddesi’nde - Gürpınar stadyum ve spor tesisleri hakkındaki tahsisin iptali ile devamında kiralanması için yetki verilmesi.- şeklinde konu gündeme alındı.

 

CHP’liler ne yapacak?

 

Daha önce Ak Partili belediye başkanı Yusuf Uzun’un döneminde stadyumun BEYAŞ’a devredilmesine karşı çıkan CHP’li belediye meclis üyeleri bu defa bakalım stadyumun İstanbulspor’e devredilmesini onaylayacaklar mı?

Eğer bu yönde oylama yaparlarsa aradan geçen bir yılda fikir değişimine sebep olan açıklamayı da kamuoyu ile paylaşmaları gerekiyor.

 

Diğer kulüpler ne olacak!

 

Öte yandan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbulspor’u ilçeye getirerek  bu kulübe açık destek vereceğini açıklamasına bazı spor severler tepki göstererek şöyle konuştular: ‘Sayın başkan önce şehrin kulüplerine destek versin.  Beylikdüzüspor borç batağında. Gürpınarspor kendi yağı ile kavrulmaya çalışıyor. İlçede bu iki kulüp zar zor ayakta dururken belediye imkanlarını bir başka spor kulübüne sunmak ne kadar doğru sorgulamak gerek’

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum