HABERDAR temizliği teftiş etti

HABERDAR temizliği teftiş etti
Avcılar Belediyesi yetkilileri ile ilçeyi gezen HABERDAR Avcılar Temsilcisi Yakup Tezcan, Başkan Toprak’a tam not verdi. Tezcan, “Avcılar halkı temizlik hizmetinden oldukça memnun” diye konuştu.
 Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli kısa sürede Avcılar’ın çöp sorununu adeta tarihe gömdü.  Kurmaylarına temiz ve sağlıklı bir kent için yoğun mesai talimatı veren Başkan Dr. Handan Toprak Benli , "Yurttaşlarımız temiz, sağlıklı ve huzurlu bir kentte ikamet etmenin mutluluğunu yaşıyacak" dedi.

 Adil ve paylaşımcı bir hizmet anlayışı ile  Avcılar’ı yöneteceklerin ifade eden Başkan Dr. Handan Toprak Benli , temizlik konusunda gözle görülür bir değişim yaşandığını söyledi. Avcılar'daki temizlik çalışmalarını belediye yöneticileriyle birlikte inceleyen HABERDAR Temsilcisi Yakup Tezcan da Başkan Benli'ye tam not verdi. Tezcan, Avcılar’a kadın eli değdiğini ifade ederek, "Avcılar’ın her köşesinde temizlik personelini görüyoruz.  Bütün konteynırlar tertemiz. Etrafında bir tane bile çöp yok. Avcılar Belediyesi Avcılar’ın her yanını tertemiz kılacak çalışmalara imza atıyor  Başkan Dr. Handan Toprak Benli'nin bu konuda duyarlı olması ve kısa sürece çözüm üretmesi vatandaşları  mutlu ediyor" diye konuştu. 



Göreve yeni gelmiş bir yönetimin çöp sorunuyla karşılaştığına ve bu yönde olumsuz propagandaların yapıldığına da dikkat çeken Tezcan "Gelinen noktada Başkan Toprak ile Avcılar’da temizlikteki farkı görüyoruz" dedi.

524 personel ve 58 adetlik araç parkuru ile bölgeye hızlı bir giriş yapan Tomurcuk firması Avcılar Belediye Başkanı Dr Handan Toprak Benli’nin "Sağlıklı Toplum ve Temiz Avcılar" sloganına yakışır bir hizmet anlayışı sergileyerek kısa sürede hedeflenen hizmeti gerçekleştirdi. Her sabah temiz ve pırıl pırıl bir Avcılar’da uyanan yurttaşlar ise "Teşekkürler Dr. Başkan" diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.