HABERDAR YAZDI, BELEDİYE HATASINI DÜZELTTİ

HABERDAR YAZDI, BELEDİYE HATASINI DÜZELTTİ
Mahalle Muhtarlıklarının tabelalarını değiştiren Silivri Belediyesi, tabelalara Türkiye Cumhuriyetinin simgesi olan T.C ibaresini koymaması üzerine kamuoyunun tepkisini aldı.
www.haberdar.com.tr’ nin gündeme getirdiği, “ Silivri’de T.C krizi” haberinin ardından harekete geçen Silivri  Belediyesi, tabelaları düzelterek T.C ibaresini koydu.  Silivri Belediyesi logosununda bulunduğu tabelalara T.C ibaresini de ekleyerek belediye yapmış olduğu hatasını düzeltmiş oldu. 

 CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı  Berker Esen ve Gençlik Kolları Yönetiminde bulunan Göksel Hoştan, tabelaların değiştirildiği ve hatanın düzeltildiğini de sosyal medya üzerinden paylaşarak duyurdular.



MUHTARLAR BELEDİYENİN MEMURU DEĞİL!

Diğer yandan muhtarlık tabelalarında Silivri Belediyesi logosunun bulunması ise yeni bir tartışmaya yol açtı. Muhtarlık binalarının belediye hizmet binası olmadığını, muhtarların da belediyenin memuru olmadığına dikkat çeken bazı vatandaşlar, belediye logosunun muhtarlık binasında ki tabelada olmaması gerektiğini savundular.  

HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.