HADİ HAYIRLISI!

HADİ HAYIRLISI!
Temmuz ayında tatile giren Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin ikinci dönem ilk toplantısı bugün yapılıyor.
  Geçtiğimiz toplantılarda polemik ve kavgalara sahne olan Meclis'te yeni dönemde neler yaşanacağı merak konusu...

BİR KEZ DAHA HALKA GİDİYOR

Büyükçekmece Belediye Meclisi bu kez de Mimarsinan Spor Kulübü’nde toplanacak. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, meclis oturumu sonrasında yine bölge halkını dinleyecek.
Büyükçekmece Belediyesi yaz tatili sonrasında ilk meclis oturumunu gerçekleştirecek. 2014 yılı Eylül ayı Meclis toplantısı, 01 Eylül 2014 günü saat 11:00’da Büyükçekmece Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı Mimarsinan Spor Kulübü Lokali’nde gerçekleşecek.

SÖZ POLEĞİMİ DEVAM EDECEK Mİ

Yerel seçimlerden sonra 17 CHP'li, 14 Ak Partili Meclis Üyesinden oluşan Büyükçekmece Belediye Meclisi'nde 5 dönemdir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Hasan Akgün'ün etkisi her toplantıda kendini gösteriyor. Nisan ayının ilk toplantısına Başkan Akgün ile Ak Partili Meclis Üyesi Abdullah Erenoğlu arasında yaşanan "söz polemiği" damga vurmuştu. Başkan Hasan Akgün'ün "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayrımcılık yapıyor" şeklinde eleştirilerine karşı cevap vermek isteyen AK Partili Erenoğlu'na Akgün'ün çıkışı hafızalardaki tazeliğini koruyor.




İŞTE O POLEMİK

Akgün: Söz almadan konuşamazsınız. 
Erenoğlu: Bana bağırma hakkınız yok. Sayın Başkan, sakin olun.

Akgün: Lütfen sesinizi keser misiniz?
Erenoğlu: Usule aykırı bir şey yapıyorsunuz.
Akgün: Söz isteyin bizden.
Erenoğlu: Söz istiyoruz, vermiyorsunuz efendim.
Akgün: Evet vermiyorum. 
SONRASINDA BÜYÜK KAVGA


Hasan Akgün ile Abdullah Erenoğlu arasındaki bu polemikten sonra CHP'lilere yönelik "Hırsızlar" haykırışı Meclisi gerdi, hararetli tartışmalar yaşandı. Toplantının ardından dışarıdaki gruplarla Hasan Akgün taraftarları arasında tekmeli - yumruklu kavga yaşandı. Mahkemeye taşınan arbedede Büyükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Akkuş da darp edilmişti.

MECLİS CANLI İZLENİYOR

Yerel demokrasiyi güçlendirmek adına meclis toplantılarını mahalle kahvehanelerine taşıyan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, halkın istek ve şikayetlerini rahatlıkla iletmesi ve meclis üyelerinin, çalışanların dikkatini o mahalleye çevrilmesini sağlamak olduğunu belirtti.
Kahvehane meclis toplantılarının 2011 yılından bu yana devam ettiğini belirten Başkan Akgün, “Aynı zamanda meclis toplantılarımıza katılamayan halkımız için de meclis toplantılarını belediyemizin web sitesinde canlı olarak yayınlıyoruz” dedi.









    




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.