Halk Akademisi’ne yoğun ilgi

Halk Akademisi’ne yoğun ilgi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’ne yeni dönem için müracaatta bulunan kursiyerlerin sayısı rekor düzeye ulaştı.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları devam ederken bu yıl yapılan başvuruların önceki yıllardan çok daha fazla olduğunu gözleniyor.

 Kurslar ücretsiz veriliyor

 Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri Sanat Merkezleri’nde bu dönem hat üzerine varak sanatı, tel kırma ve kanaviçe, biçki-dikiş, kadın giyim modelistliği,  etnik takı tasarımı, kumaş boyama, örgü, dekoratif mum yapımı, Osmanlı Nakışı, tezhip, kırk yama, Antep İşi, gümüş örücülüğü, takı tasarım, ahşap boyama, ahşap yakma, havya guta, sabun yapımı, Brezilya ve kurdela nakışı, makine nakışı, dantel tasarım, kumaş üzerine ebru, iğne oyası, ev tekstili, Türk İşi, mefruşat, boncuk nakışı, seramik, cam boyama, kaligrafi, hat sanatı, davet yemekleri, nikah şekerleri ve süsleme gibi konularda ücretsiz eğitim verilecek.

 

Telefonla detaylı bilgi alınabilir

 Ayrıca Halk Akademileri Barış Manço Kültür sanat ve Eğitim Merkezi’nde ise halk oyunları, Latin dansları, modern dans, bale, sirtaki, Roman dansı, Türk Halk Müziği Korosu, tiyatro, bağlama, ney, ud, davul, bateri, bas gitar, keman, piyano, yan flüt, solfej ve klarnet kursları verilmektedir.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’ndeki kurslarından yaralanmak isteyenler 883 40 00 nolu telefondan detaylı bilgi alabilirler.

                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.