Haluk Levent 29 Ekim'de Bakırköy'de

Haluk Levent 29 Ekim'de Bakırköy'de
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde Haluk Levent, Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda 29 Ekim-Pazar günü saat 16.00’da sahneye çıkacak.
Anadolu rock müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Haluk Levent, ilk yayınlandığı haftada 3 milyon kez izlenerek rekor kıran, seslendirdiği İzmir Marşı’nın klibinin çekimi için Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin kapılarını kendisine açan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na geçtiğimiz mart ayında gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde bir ulusal bayramda Bakırköy’de konser verme sözünü yerine getirerek 29 Ekim’de Bakırköy’de sahneye çıkacak.


Klibin çekimi için pek çok yere başvurduğunu fakat yanıt dahi alamadığını belirten Haluk Levent, daha sonra ulaştıkları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun projeye çok sıcak baktığını ve Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde çekimlerin gerçekleştiğini ifade etmişti.


Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, ‘Bakırköy’ü kültür ve sanatın başkenti’ yapma iddialarının olduğunu belirterek, “Sanatın her türüne ve sanatçıya her zaman destek vermeye devam edeceklerini” söyleyerek bütün Bakırköylüleri ve İstanbulluları Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Haluk Levent konseriyle yaşamaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.