Haluk Levent Beylikdüzü'ne geliyor

Haluk Levent Beylikdüzü'ne geliyor
Haluk Levent en sevilen şarkılarını Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında saat 21:15’de Beylikdüzü halkı için seslendirecek.
Beylikdüzü Belediyesi 5. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın 9.günü yine dopdolu bir festival programı ile Beylikdüzü halkı ile buluşacak. Saat 16:00’da yapılacak Listesiz Kitap Mezatı’nın ardından, saat 17:00’da Ümit Nar moderatörlüğünde başlayacak olan Sahaf Söyleşileri’nin konuğu ise Murat Meriç olacak.


Saatler 18:00’ı gösterdiğinde ise renkli ve keyifli gösterilere sahne olacak Arda Sel Streetball Turnuvası, Tavla Turnuvası ve Mini Golf Turnuvası ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Ardından 19:00’da Yekta Kopan moderatörlüğünde Çardak Altı Sohbetleri başlayacak. Bu yılki teması ‘Eğitim’ olan sohbetin konukları ise Cem Mumcu, Av. Feyza Altun ve Ahmet Naç olacak. Söyleşide “Yurttaşlık Bilgisi ve Eğitimde Kadın Pozitif Ayrımcılık” konularını ele alınacak.

Çardak Altı Sohbetlerinin hemen ardından ise toplumsal olaylara duyarlılığıyla öne çıkan, Türk Rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent en sevilen şarkılarını Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında saat 21:15’de Beylikdüzü halkı için seslendirecek.

TARİH: 7 Eylül Cuma

SAAT: 16.00 – 23.30

YER: Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı, Beylikdüzü - İstanbul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.