HANDAN TOPRAK CHP’DE KALDI

HANDAN TOPRAK CHP’DE KALDI
Aday gösterilmeyince partisinden ayrılacağına ilişkin haberler kamuoyuna yansıyan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli gece yarısı yaptığı açıklama ile ‘İyi ki varsın CHP. Mart’ın sonu bahardır’ diyerek partisinden ayrılmayacağını bildirdi.

Aday gösterilmeyince partisinden ayrılacağına ilişkin haberler kamuoyuna yansıyan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli  gece yarısı yaptığı açıklama ile ‘İyi ki varsın CHP. Mart’ın sonu bahardır’ diyerek partisinden ayrılmayacağını bildirdi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, gece yarısı yaptığı açıklama ‘CHP’den ayrılacak’ şeklindeki  spekülasyonlara son noktayı koydu.  1992 yılında CHP’ye üyle olduğunu bildiren Benli,  ‘İyi ki varsın CHP’ dedi.
İşte  o açıklama:

“Değerli kamuoyuna;
Bugüne kadar hakkımda basında yer alan haberlere cevap bile vermeye gerek duymadım. Partimi merkeze koyan tavrımdan ötürü partimi tartışmadım ve tartıştırmadım. Ancak partililiğim söz konusu olunca kamuoyuna açıklama yapma gereği duydum;
SİYASİ ÖZGEÇMİŞİM:
1992 - 2006 CHP Avcılar İlçe Gönüllüsü
2006 - 2007 Ekim CHP Bahçeşehir Belde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belde Sekreterliği
2007 Ekim - 2010 Ocak CHP Büyükçekmece İlçesi Yönetim Kurulu Üyeliği
2010 Ocak - 2012 Mart CHP Esenyurt İlçesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Seçim Organizasyon ve Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı
2012 Temmuz - 2014 Mart CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcılığı
Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP Avcılar Adayılığı ve Avcılar Belediye Başkanlığı
Canım kadar sevdiğim Avcılar Halkı’na Belediye Başkanı olarak hizmet vermemi sağlayan, mensubiyetinden onur ve gurur duyduğum, göğsümü gere gere ‘PARTİM’ dediğim, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne birkez daha iyi ki varsın diyor, tüm yoldaşlarımla birlikte daha güzel bir Türkiye ümidiyle Mart’ın sonu bahardır diyorum.
Hep birlikte daima ileriye..
Dr. Handan Toprak Benli
Avcılar Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.