Hasan Akgün: Çok güzel uyum sağladık!

Hasan Akgün: Çok güzel uyum sağladık!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul 3. Bölge CHP’li Belediye Başkanları’nı ağırladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı kahvaltıda ağırlayan Başkan Akgün, meslektaşlarıyla uzun uzun sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

YAPILAN HİZMETLER VE ÜLKE GÜNDEMİ KONUŞULDU

Başkan Akgün'ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada başkanlar, kentleri için yapmış ve yapacak oldukları projeler hakkında konuşurken ülke gündemine de değindiler. Aydınlık yarınlar için birlik ve beraberliğin olmasına değinen başkanlar, terörü de lanetlediler ve ülke ve bölge için barış dilediler.

BARIŞA EN FAZLA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ DÖNEM

3. Bölge Belediye başkanlarıyla çok güzel uyum sağladıklarını ve koordineli çalıştıklarını belirten Başkan Akgün şöyle konuştu:  "2014 yerel seçimlerinden sonra sürdürdüğümüz buluşmalar geleneksel hale geldi. Çok faydalı olduğuna inandığım buluşmalarımızda hem çalışmalarımız ve yatırımlarımız hakkında fikir alış verinde bulunuyor, tecrübelerimizi aktarıyoruz hem de ülke gündemini değerlendiriyoruz. Dünya barış gününde bir araya geldik. Hem ülkemiz hem de bölgemiz bu barış gününde barışa en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde bulunuyor. Terörün ve savaşların son bulması çağrımızı yineliyoruz. Barışa ekmek ve su kadar ihtiyacımız var. Herkese barış, huzur, sağlık ve sevgi diliyorum. Ülkemizin barış ve huzur içinde ilelebet yaşaması dileklerimle bugün misafirim olan meslektaşlarıma çok teşekkür ederim."   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.