HASTANE ÖLÜM YOLU

HASTANE ÖLÜM YOLU
Silivri Özel Anadolu Hastanesi önünde can pazarı yaşanıyor. Hastaneye tedavi olmak için gelen vatandaşlar , hastane önünde üst veya alt geçit olmadığı için D- 100 karayolu üzerşünden karşıdan karşıya geçmek zorunda kalıyor.
Açıldığı günden itibaren onlarca ölümlü kazanın meydana geldiği hastane önünde ise yetkililer tarafından hiç bir önlem alınmıyor. Hastane sahibinin üst geçit yapma talebine de olumsuz yanıt veren İBB ve Karayolları yetkilileri, bölgede tedbir almak için daha kaç can hayatını kaybetmesi gerekiyor?



Silivri'de hizmet veren Özel Anadolu Hastanesi önünde üst geçit olmadığı için yaşanan ölümlü kazalar vicdanları sızlatıyor. ancak yetkililerin hiç bir önlem almaması, " Tedbir alınması için daha kaç kişi kurban gitmeli" yorumlarına neden oluyor. Daha bir hafta önce hastanede tedavi gördükten sonra karşıdan karşıya geçerken hayatını kaybederken, üst geçit yapılması için gerekli izinin verilmemesi yetkililerin bu konuda ki duyarsızlığını da gözler önüne seriyor.



ARKAZ; İZİN VERSİNLER BİZ YAPARIZ

Diğer yandan Silivri Özel Anadolu Hastanesi Sahiplerinden Mustafa Arkaz, üst geçit yapılması için daha önce talepte bulunduklarını, ancak olumsuz yanıt aldıkları söyledi. İzin verildiği takdirde hastane olarak üst geçidi yapmaya hazır olduklarını söyleyen Arkaz; " İnsanların hastanemize gelirken veya tedavi gördükten sonra evlerine dönerken  hayatını kaybetmesi bizim içimizi yakıyor. Daha önce izin istedik ama izin vermediler. Yetkili kurumlar izin versin biz üst geçidi yaparız" dedi.



İZİN ÇIKTIYSA ÜST GEÇİD NEDEN YAPILMIYOR?

Silivri AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Karakaş'ın başkanlığı döneminde o bölgeye üst geçit yapılması için konu ilgili kurumlara iletilmiş ve gerekli izinin çıktığı  kamuoyu ile paylaşılmıştı. Ancak aradan 7 ay geçmesine rağmen üst geçit ile ilgili herhangi bir çalışma başlatılmaması, "izin çıktıysa neden üst geçit yapılmıyor" sorularını da beraberinde getiriyor. Vatandaşlar 7 ay önce izin çıktı diye kamuoyuna lanse edilen üst geçidin bir an önce yapılmmasını bekliyor.

HABER/ FATMA SARIBIYIK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.