HIDIRELLEZ BAKIRKÖY’DE COŞKUYLA YAŞANDI

HIDIRELLEZ  BAKIRKÖY’DE COŞKUYLA YAŞANDI
Bakırköy Belediyesi, Bizim Rumeliler Derneği ve Bakırköy Çanakkaleliler Derneği işbirliğiyle “Bahar ve Hıdırellez Şenliklerinde” Rumeliler Buluşuyor etkinliği Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Konserlerden önce Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde ateş yakıldı, dilek ağacına dilekler asıldı, yumurta tokuşturuldu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katılımıyla gelin-damat oynandı.

 

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen “Rumeliler Buluşuyor” programında  Rumelili sanatçılar Ayşe Engin Aslanca, Orhan&Kemal ve Bizim Rumeli Derneği Türk Sanat Müziği Korosu sahneye çıktı ve salonda bulunan binlerce Rumeliliyi coşku dolu bir gece yaşattılar.

 

Program hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

 

Eşi Ömür Kerimoğlu ile etkinliğin sonuna kadar kalan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada Rumelili damatı olarak Ulu Önder Mustafa Kemal’in akrabalarıyla birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.