İBB yarım kalan hizmetleri bitiriyor

İBB yarım kalan hizmetleri bitiriyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri’de yapımına başlanan yatırımlar bir bir tamamlanıyor.
Bir önceki dönede İBB tarafından Silivri Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu bahçesine başlatılan Kapalı Spor Solonu 2 ay içinde tamamlanarak, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Demiral ve Karakaş hizmet takibinde

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, dün Nurullah Baldöktü okuluna İBB tarafından yaptırılan Kapalı Spor Salonu inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir önceki dönemde yapına başlanan hizmetlerin tamamlanması noktasında çalışmaları takip eden Demiral ve Karakaş, “ AK Parti olarak Silivri’deki hizmetlerimize devam edeceğiz” diyerek İBB tarafından Silivri’ye yeni yatırımlarında yapılacağının sinyalini verdi.

Demiral; İBB’nin Silivri’ye yatırımları devam edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından bir önceki dönemde başlatılan hizmetleri takip eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; Büyükşehir Beledisi tarafından ilçemizde başlatılan yatırımlar tamamlanacak. Nurullah Baldöktü Okuluna başlatılan Kapalı Spor salonu 2 ay içinde tamamlanacak. Bir kapalı Spor Salonu da Hasan Özvarnalı İlköğretim Okuluna yapılacak. Onunda yapımına en kısa sürede başlanacak. AK Parti olarak öğrencilerimizin spor yapmalarını ve sporda başarılı olmalarını önemsiyoruz. Bu nedenle İBB’nin Silivri’ye yatırımları devam edecektir. AK Parti ve İBB olarak Silivri’de hizmetlerimize devam edeceğiz. İBB’nin Silivri’de başlamış olan hizmetler tamamlanacak ve yeni yatırımlarda devam edecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

Engelli sporcular için asansör de yapılacak

Nurullah Baldöktü İlk Öğretim Okuluna İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Spor Salonunun içerisinde, Çok amaçlı fitnis salonu, Basketbol ve Valeybol sahası, Soyunma odaları, İdari odası bulunuyor. Ayrıca engelli öğrencilerin rahatça gidip gelmeleri için Spor salonunun içinde asansörde yapılıyor.

Baldöktü ek derslik binasına ne zaman başlayacak?

Diğer yandan Silivri’nin tanınmış hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü tarafından yaptırılan ve kendi ismini taşıyan  Nurullah Baldöktü İlköğretim Okuluna ek derslik binası yaptıracağı sözünü vermişti. İBB’nin bir yıl önce Nurullah Baldöktü okulunun bahçesine Kapalı Spor Salonu yapacağını duyurması üzerine  işadamı Nurullah Baldöktü’de ek derslik binası yaptıracağının sözünü vermişti.  İBB tarafından okulun bahçesine başlatılan Kapalı Spor Salonu tamamlanmak üzere, ancak ek derslik binası hala başlamış değil. Hayırsever İşadamı Nurullah Baldöktü’nün ek derslik binasıyla ilgili sözünü ne zaman yerine getireceği kamuoyu tarafından merak konusu.  

Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.