İBB’DE KOMİSYON SEÇİMİ

İBB’DE KOMİSYON SEÇİMİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi ikinci toplantısında, yeni dönemde çalışacak 18 İhtisas Komisyonu ile yerel yönetim birliklerinin üyelerinin seçimi yapıldı. Komisyonlara bölgemizden pek çok isim girdi.
İstanbul Saraçhane Belediye Sarayı’nda yapılan meclis toplantısında 18 adet komisyon üyeleri belirlendi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Tarife Komisyonu, Harita Komisyonu, Aile ve Kadın Sorunları Komisyonu, Engelliler Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Tarım, Orman ve Köy Hizmetleri Komisyonu, Turizm ve Sanat Komisyonu, Deprem ve Doğal Afet Komisyonu, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler Komisyonu, Temel Haklar Komisyonu, Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu, Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu üyeleri seçimi ile birlikte yerel yönetim birliklerine de üye seçimi yapıldı.

BÖLGEMİZDEN DE KOMİSYONLARA ÜYELER SEÇİLDİ

Büyükçekmece'den CHP'li komisyon üyeleri  arasında Hayrettin Altınok hukuk komisyonuna, Tarık Erdoğan kent ekonomisi ve meslek odaları komisyonuna seçildi.Büyükçekmece AK Parti komisyon üyeleri arasındaysa; Recep Erol tarife komisyonuna, Rıdvan Yavuzbilge  Tarım,Orman ve Köy İşleri komisyonuna seçildi. Esenyurt CHP'den,Dr. Yavuz İren Sağlık Komisyonuna. Çatalca Belediye Meclis üyelerinden ise Süleyman Kolcuoğlu ve Ufuk Akın, Köy Hizmetleri Komisyonu’na seçilirken, Belgin Tezer ise Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.