İÇTEN VE ERTOP AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İÇTEN VE ERTOP AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Büyükçekmece’nin tanınmış simalarından, DSP eski ilçe başkanı da olan Levent Ertop’un oğlu Kaan Ertop ile Selen İçten görkemli bir düğün ile evlendiler.

Kumburgaz ANGELS CİTY HOTEL’de düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikâhını Büyükçekmece Belediye Başkanı Raşit Oral kıyarken, nikah şahitliğini yapanlar arasında TBMM eski başkanlarından ve eski içişleri bakanı İsmet Sezgin’de vardı.

 

HALAYLAR ÇEKİLDİ

 

İçten ve Ertop çifti çocuklarının mutluluğunu paylaşan davetlileri ile tek tek ilgilenirken genç kayınpeder Levent Ertop sık sık piste çıkarak dans etti. Türk Halk Müziği sanatçısı Ekin ve Gülbin Vardar’ın sahne aldığı düğünde davetliler halaylar çekerek dans ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

 

Sezgin ve Çorbacıoğlu dostluğu

 

Davetliler arasında bulunan TBMM eski başkanlarından ve eski içişleri bakanı İsmet Sezgin ile Kumburgaz eski belediye başkanı Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu gece boyunca sıkı sohbete daldılar. Yaz aylarında Selimpaşa’daki yazlığında yaşayan Sezgin ‘Sağolsun Dr. Hüseyin bey beni hiç yalnız bırakmıyor. Dostluğu çok güzel. Kumburgaz’da bulunduğumda bölgedeki bütün gelişmeleri Hüseyin beyden öğreniyorum’ dedi. Çorbacıoğlu ise Sayın Sezgin’in ülkemize çok önemli hizmetleri olmuştur. Böylesine önemli bir devlet adamımıza sağlığında ne yapsak azdır diye konuştu.

 

Yavuzbilge AK PARTİ adayı!

 

Eski Celaliye Kamiloba Belediyesi Başkanı Rıdvan Yavuzbilge’de düğüne katılanlar arasındaydı. HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ile sohbet eden Yavuzbilge ‘Siyaseti hiç bırakmadım. 2014 yerel seçimlerinde sürprizimi bekleyin. Sayın Başbakan Erdoğan’ ile Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olmam konusunda olumlu bir görüşme yaptım.’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.