İhlas 1, Baştan Aşağı Yenileniyor

İhlas 1, Baştan Aşağı Yenileniyor
Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1’inci Kısım’da ilgili müdürlüklerin yoğun çalışmaları sonucu bölgenin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.
Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1'inci Kısım'da ilgili müdürlüklerin yoğun çalışmaları sonucu bölgenin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Sitenin en büyük beklentilerinden biri olan Aile Sağlığı Merkezi'nin kazandırılmasına yönelik ciddi adımlar atan belediye yönetimi; çevre, park, bahçe, peyzaj ve alt-üst yapı çalışmalarıyla da İhlas 1'de büyük bir ekiple teferruatlı bir hizmet verdi.
Beylikdüzü'ndeki tüm site ve mahallelerle ayrı ayrı ilgilenen Beylikdüzü Belediyesi, en son İhlas Marmara Evleri 1. Kısım'da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

BAKIM VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları site içi cadde, sokak ve otoparkların bordür boyalarını yaptı. 10 adet çöp konteynerı verildi ve mevcutlar boya işleminden geçirildi, dezenfaktasyon işlemleri yapıldı. Tüm site makinalarla etraflıca temizlendi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ortak yeşil alan ve çevresinde peyzaj düzenleme ve bakım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca form budama, mevsimlik çiçek dikimi, sert zeminde yabani ot temizliği, yeşil alanda çim biçimi, cadde üzeri refüj gül dibi çapa işlemleri ve çocuk oyun grubu tamir bakımları yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ise cadde ve sokakların tretuvarlarına engelli rampası yapıldı. Camiye ve ortaokula engelli rampası kazandırıldı. D 15 blokta ikamet eden görme engelli vatandaşların otobüs durağına ulaşımını sağlamak amacıyla 84 metre uzunluğunda görme engelli klavuz taşı yapıldı. İhlas Camii'nin iç ve dış cephesi boyandı. İhlas Caddesi'nden Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne aydınlatma dahil olmak üzere bağlantı yolu yapıldı, merdiven eklenerek iniş sağlandı. Karakolun garajı depoya çevrildi, ana girişe traverten kaplama ve çeşitli tamiratlar yapıldı.

SOSYAL YAŞAMI İLE DAHA CAZİP HALE GELECEK

En son yapılan söz konusu çalışmaların dışında son 1 yıl içerisinde İhlas 1'in dönüşümü ve gelişimi devam etti. Bölgede Hürriyet Bulvarı üzerinde Özgecan Aslan Kültür Merkezi çok boyutlu bir sosyal yaşam ve eğitim alanı olarak hizmet vermeye başlayacak. Marmara Mahallesi Ambarlı Liman Üstü Çocuk Eğitime ve Sosyal Tesisleri de yeşil bir alan içerinde ferah bir sosyal olan olarak yer alacak. Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri de yeni hali ile vatandaş için hazır. İhlas site halkının en önemli isteklerinden ve beklentilerinden biri olan Aile Sağlığı Merkezi'nin yapılması için de belediye olarak yapılması gereken tüm çalışmalar hızla sürüyor. İhlas Marmara Evleri 2. Kısım'da da gerekli hizmetler belirlenerek ihtiyaçlar ivedilikle karşılanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.