İkinci Gökbulak devri

İkinci Gökbulak devri
Dün yapılan CHP Büyükçekmece olağanüstü kongresinde 3 aday yarıştı.Seçimi kazanan Hüseyin Remzi Gökbulak ve diğer adaylar Mehmet Tekdemir ile Mehtap Tazagül’ün de ortak mesajı birlik ve beraberlik oldu.
Başkan Gökbulak “Kazanan ben değil kazanan biz olduk. Kazanan CHP Büyükçekmece oldu” dedi.

Cumartesi yapılması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın olağanüstü kongresi çoğunluk sağlanamadığı için Kumburgaz E-5 üzeri Arya Düğün Salonu’nda Dün (20 Temmuz 2014 Pazar) gerçekleşti. Divan başkanlığına adayların ortak talebi ile CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu seçildi.



KONUŞMA SIRASI KURA İLE

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte gündem maddelerine geçildi. Adayların dışında belediye başkanı Hasan Akgün de dahil hiç kimsiye konuşma hakkı verilmezken adayların konuşma sıraları da kura ile belirlendi. Kura sonucu ilk konuşmayı Mehmet Tekdemir, ikinci konuşmayı Mehtap Tazegül ve son konuşmayı da yeni ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak yaptı. Tüm adaylar konuşmalarında önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ve akabinde ise genel seçimler de partiyi güçlü bir şekilde hazırlamak için çalışacaklarını söylediler.

DİREN ALBATROS YAZDILAR

Konuşmaların ardından blok liste ile gidilen seçim sonucunda geçerli oyların 149 oy alan Hüseyin Remzi Gökbulak CHP Büyükçekmece’nin yene ilçe başkanı olurken diğer adaylardan Mehmet Tekdemir 87 Mehtap Tazegül ise 69 Oy aldılar. Toplam 305 geçerli oy kullanılırken iki oyda “Diren Albatros” yazısı çıktı ve o oylar iptal sayıldı.



Akgün: CHP’de sevgi kalmamış!..


Oy kullanmak için kongre salonuna gelen Büyükçekmece Belediye başkanı Hasan Akgün’e oy kullandıktan sonra kongre ile ilgili görüşlerini sorduk. Kongrede kendisine konuşma izni verilmediğini eleştiren Akgün, “Klasik bir CHP kongresi. Heyecan yok, sevgi saygı yok. CHP parçalanmış durumda. Karadenizliler ve Trakyalılar partiden uzaklaştırılmış” dedi. Akgün, şöyle devam etti: “Mevcut delege oluşumunu da eleştirerek bakıyoruz. Güzelce mahallemizde 9 delege var. Bunların 6 tanesi Tokatlı ve aynı aileden. Bu delege oluşumunu ben mi yaptım.

Bunu yapanlar 
partiyi bölüp parçalayıp kendi koltuklarını korumak için hareket edenlerdir. Oysa ki Türkiye’nin geleceği için etrafımızı saran ateş çemberini dikkate alarak birlik olmalıyız.
Gönül isterdi ki bu kongrede de tek liste çıksın. Ama olmadı. Buna rağmen biz ülkemizin çıkarları için CHP’yi yüzde 20’lerden yüzde 80’lere çıkarmak için uğraşmalıyız” dedi.


Gökbulak’ın 
yönetim listesi

İLÇE BAŞKANI

HÜSEYİN REMZİ GÖKBULAK

İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

ACIÖZ OGÜN

AKINEL MÜVEDDET ESRA

ÇİÇEKÇİ HALİS

GÜMÜŞ FIRAT

ÇOKİÇLİ UTKU ZAHİR

ÇORUHLU KADİR YILDIRAY

DAĞ KADRİYE

ERYILMAZ ÜNAL

KABADAYIOĞLU ARZU ZEYNEP

KEPTIĞ HÜSEYİN

ÖNAL ŞERMİN

ÖZCAN VEDAT

TİFTİKÇİ ZUHAL

TUNA TUNCAY

ÜSTÜNTAŞ OYA

VARDAR MEHMET

İLÇE YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

GERZ HÜSEYİN

ERDEM YASEMİN NEBAHAT

ÇAKMAKOĞLU SEMAHET

TOKER İZZETTİN

GÜNAY SEVİL

GÜNGÖR EMEL

BAYKAL NACİYE

YILDIZ ZEKİ

BAŞARAN FUAT

OYMAN NECLA

DALYANCI AYKUT

KARAPINAR MUSTAFA

YAĞIZER OKAY

EKİCİ SEZER

MARANGOZ MELİH

TERBİYECİ MUSTAFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.