İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BULUŞTU

İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BULUŞTU
Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen İlçe Protokolü iftarı bu yılda Nikâh Sarayı’nda gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftar programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen, Esenyurt Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Şenay Değer, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Basın mensupları, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte çok sayıda protokol mensubu katılım sağladı.

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen iftar programında Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Şehit ve Gazi aileleri ile yakından ilgilenmesi katılımcıların dikkatinden kaçmadı. Düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Kadıoğlu şunları söyledi;

Başkan Kadıoğlu; “Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi bozmasın”

İftar programında konuşan Başkan Kadıoğlu; “Her yıl Ramazan ayında sokak iftarları düzenleyerek vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Sokak iftarlarında bir araya gelen vatandaşlarımız ile birlikte iftarlarını yaparak komşuluk bağlarını daha da kuvvetlendiriyorlar. Sokak iftarlarının yanı sıra her yıl düzenlemiş olduğumuz İlçe Protokolü iftar programımızda da Şehit ve Gazi yakınları ile de bir araya geliyoruz. Ramazan ayının tüm Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun ardından konuşan Kaymakam Ekrem İnci; “ Bizleri böyle güzel bir Ramazan akşamında bir araya getiren Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının sizlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.