İmamoğlu, eski belediye başkanlarını ağırladı

İmamoğlu, eski belediye başkanlarını ağırladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin belde olduğu dönemdeki eski belediye başkanlarını ve Beylikdüzü’nün ilk ilçe belediye başkanını kahvaltıda ağırladı.

İlçenin ilerleyişi, gelişimiyle ilgili bilgiler veren ve eski başkanların fikirlerini alan İmamoğlu, başkanların Beylikdüzü’nün oluşumunun en canlı şahitleri olduğuna dikkat çekerek fikirlerinden her zaman faydalanmak istediğinin altını çizdi.

 

Beylikdüzü’nün 3 belde olduğu dönemden bugüne seçilen tüm belediye başkanları aynı masada buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eski Gürpınar Belde Belediye Başkanları Mustafa Göçküncü ve Velittin Küçük’ü, Kavaklı ve Beylikdüzü Belde Belediye Başkanları Orhan Tıraşoğlu ve Vehbi Orakçı’yı, Yakuplu Belde Belediye Başkanı Şanver Çolak ve Beylikdüzü beldesinin ilçe oluşunun ardından seçilen ilk Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u kahvaltıda ağırladı. Yakuplu Beldesi Eski Belediye Başkanı Cemal Karaman'ın farklı bir şehirde yaşadığı için görüşmeye katılamadığı buluşmada, İmamoğlu yapımı devam eden ve yapılacak projelerin detaylarının olduğu sunumu konuklarına anlattı.

 

Toplantıda makama her zaman saygı duydugunu, seçimle göreve gelmiş ve belediye başkanlığı yapmış eski başkanların Beylikdüzü’nün yerel hafızası olduklarını vurgulayan İmamoğlu, "Sizler Beylikdüzü'nün oluşumunun canlı şahitlerisiniz. Birikimleriniz bizim için çok kıymetli. Bu nedenle süreci birlikte istişare ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları sizlere sunmak istedim.Sizleri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duydum.Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

2014 yerel seçimlerinin ardından göreve gelmesiyle birlikte ilk icraatlarından biri olarak geçmiş belde ve ilçe belediye başkanları resimlerinin başkanlık katında oluşturulan bir alana da astıran Başkan İmamoğlu, buluşma sonunda başkanların fotoğraflarının ve bilgilerinin yer aldığı pano önünde günün anısına plaket takdiminde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.