İmamoğlu hesabı halka verdi

İmamoğlu hesabı halka verdi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiğinden bu yana geride kalan 365 günü ve tüm projeleri halka anlattı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiğinden bu yana geride kalan 365 günün tek tek hesabını verdi. İmamoğlu, meydandan toplanan binlerce hemşehrisine, yaşanabilir bir Beyliküdüzü ile ilgili projelerini de anlattı. Dünya çapında üne sahip Dancellaturca ise unutulmaz bir gösteri yaptı. Gecede Mustafa Sandal konseri ile coşan Beylikdüzü, unutamayacağı bir günü daha anı defterine ekledi.

Beylikdüzü Belediyesi, önce CHP İlçe Örgütü, İlçe Protokolü, iş adamları, kanaat önderleri ve belediye personeline sunduğu Beylikdüzü 365 sunumunu açık alandayurttaşlarla paylaştı. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gerçekleştirilen sunumda bir yıldır yapılan hizmetler ve gelecek büyük projeler binlere aktarıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu binlerce insana seslenerek, Beylikdüzü’nün, İstanbul’un en tercih edilen ideal kentlerinden biri haline geleceğini, yapılan ve yapılacak her projede vatandaşın onayını almadan hareket etmeyeceklerini, halkın içine sinmeyen hiçbir oluşumun içinde yer almayacaklarını belirtti. Beylikdüzü’nü gecikmiş tüm hizmetlerle buluşturacaklarını söyleyen Başkan İmamoğlu, sosyal demokrat belediyecilik gereği çeşitli sosyal yapı ve kültür noktalarının çalışmalarını aktif şekilde yürüttüklerini ifade etti. 

Milletvekilleri de oradaydı 

İmamoğlu; sağlıkta, eğitimde, engelli yaşamında ve hayatın her alanında dönüşümü başlatan hizmetler verdiklerini ve yeni projelerle halkın karşısına çıkacaklarını anlattı. Tüm mahalleleri kapsayan 10 büyük projeyi aktararak Beylikdüzü’nü barış ve sevginin kenti ilan eden İmamoğlu, sahneye CHP İstanbul Milletvekili ve 3.Bölge Milletvekili Adayı Bihlun Tamaylıgil, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve Milletvekili adaylarını davet etti

ı.

Beylikdüzü Sandal'la coştu

Şölen  havasında yaşanan halk buluşmasında 365 günün coşkusu Mustafa Sandal ile daha da arttı. Yılların sanatçısı Sandal’a sevenleri eşlik etti. Hareketli parçaları ile Beylikdüzü’nü yükselten Sandal, hayranlarına harika bir konser verdi. Sanatçıya teşekkür eden Başkan İmamoğlu,  Sandal’a çiçek takdim etti. Etkinlikte; Avrupa Yakası’nın tek güzel sanatlar Lisesi olan Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nin Orkestrası da başarılı bir gösteri yaptı. Gecenin etkinlikleri sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Dünya çapında başarı ve ün kazanmış .




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.