İMAMOĞLU’NDAN ALMANYA’YA DOSTLUK ZİYARETİ

İMAMOĞLU’NDAN ALMANYA’YA DOSTLUK ZİYARETİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda Türk vatandaşın yaşadığı Almanya’nın Essen kentine bir ziyaret gerçekleştirdi. Kentin Belediye Başkanı Thomas Kufen ile temasta bulunan İmamoğlu, yakın zaman diliminde Essen-Beylikdüzü hattında kültür
Türk-Alman ilişkilerinin daha da pekişmesi için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir dostluk adımı attı. Almanya’nın Essen kentine ziyaret gerçekleştiren İmamoğlu, kentin belediye başkanı Thomas Kufen’i ziyaret etti. İmamoğlu, “Kültür-sanat, eğitim, ticaret, fuarcılık, kentsel gelişim konularında Kufen’le deneyim, tecrübe ve fikir paylaşımında bulunduk. İlişkilere yerel platformların katkısı üzerine görüş alış verişi yaptık.” dedi. Kardeş belediye olma yolunda planlamalar yaptıklarını da belirten İmamoğlu’nun Kufen ile yaptığı görüşmede Almanya Yeşiller Partisi Essen İl Başkanı Gönül Eğlence de hazır bulundu.

Alman Siyasetçiler Beylikdüzü’nde Ağırlanacak

İlerleyen süreçte Essen Belediyesi ile kurumsal işbirliğinin somutlaşması için çalışacaklarını belirten İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi ile Essen Belediyesi'nin taraf olduğu ve üstdüzey Alman siyasetçilerin katılacağı önemli bir panelin gerçekleştirilmesi için de mesai harcayacaklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.