Işıklar, personeliyle helalleşti

Işıklar, personeliyle helalleşti
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde belediye personeli ile bir araya gelerek, emekleri için teşekkür etti.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde personeli ile buluştu. Pazar günü gerçekleştirilecek belediye başkanı seçimi öncesinde çalışma arkadaşlarına konuşma gerçekleştiren Işıklar: “Haydi, kaldığımız yerden devam diyerek bu kenti birlikte ileriye taşıyacağız” dedi. 
 

“BİR BELEDİYE BAŞKANI İÇİN EN ZOR ANLARDAN BİRİ BU OLSA GEREK”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında: “Bir belediye başkanı için en zor anlardan biri bu an olsa gerek, Silivri’yi bir yere taşımak istedik. Bir belediyeye talip olduk, 8 belediye teslim aldık, kaynaştık. Arkasından tarihin en büyük felaketini yaşadık, iki yıl bunun izlerini silmeye çalıştık. İlçede bölgecilik, kutuplaşmalar oluşmaya başlamış, sosyal anlamda bir boşluk oluşmuştu onu kırmaya çalıştık. Bir şehri geleceğe taşımak çok zor bir görev. Başkası ne düşünür bilmiyorum ama sandığa gidecek herkesin; ben bu şehirde huzur istiyorum, hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum, barış içinde, diyalog içinde, yabancılaşmadan büyük bir aileye dönüşerek olmasını istiyorum diyerek gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
 

“ÇOK DOĞRU İŞLER YAPTIK BİRÇOK İLKİ HAYATA GEÇİRDİK”

Buranın avantajlarının zorluklarında olduğunu gördüm, büyük bir aileye dönüşmek zor oldu zaman aldı, eksik kaldığımız yerlerde oldu evet.. Çok okuyarak, araştırarak hizmet ettik. Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nin bugünkü önemi nasıl bir noktaya geldi biliyor musunuz, çok doğru bir iş yaptık. Sayın Cumhurbaşkanı da söyledi, birçok büyük belediye gelip yerinde inceledi örnek aldı. Birçok ilki hayata geçirdik, Tarım Sit ve Tarım Arsası kavramını biz ortaya koyduk, birçok envanteri, sosyal projelerimizde ilkleri hayata geçirdik, meydan kültürünü yaşattık, ilk tiyatro salonu, ilk müze bizim dönemimizde yapıldı..
 

“HAKKINIZI HELAL EDİN, EMEKLERİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri’de yaşamayı güzel kılmaya çalıştık. Üreterek gelişeceğimizi bu toprakların ne kadar büyük bir üretim gücü olduğunu ispatladık, bunu gördük. Nisan ayında hiç bekletmeden, heyecan veren projelerin ayaklarını oluşturduk, haydi kaldığımız yerden devam diyerek birlikte bu kenti ileriye taşıyacağız. Hakkınızı helal edin, emeklerinize teşekkür ediyorum benim büyük ailem sağ olun var olun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.