Işıklar: Provokasyon yapıyorlar

Işıklar: Provokasyon yapıyorlar
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son günlerde sosyal medya üzerinden “Silivri’de 30 bin hayvanın katledildi” haberinin tamamen yalan olduğunu ve karalama amaçlı olduğu belirtti. Başkan Işıklar “En iyi yaptığımız bir hizmeti sabote etmek için tam se
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan “Silivri’de 30 bin hayvan katledildi” haberleri üzerine açıklama yaptı. Çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirten Işıklar, seçim üzeri özel olarak yapılmış bir karalama provokasyonudur” dedi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sabah saatlerinde gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan Başkan Işıklar “Daha önce ceza kesilen bir arkadaşımız bu oyunu yapıyor. Silivri’de 30 bin sokak hayvanı katledilmiş, Silivri’de 30 bin sokak hayvanı yok, böyle bir popülasyon yok, bu arkadaşımız çok hassas bir durumu sosyal medya üzerinden yayıyor. Sırf yediği ceza için kendi çıkarı için yapıyor. Sonra bir ihbarda bulunuyor. Silivri Belediyesi olarak Türkiye’de ilk defa hayvan hakları savunucusu derneklerle protokol yaptık. Tam bir entegrasyon, görevlerimizin bir kısmını onlara devrettik. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik" dedi.


Siyasi bir karalama

Yapılanların karalamadan ibaret olduğunu vurgulayan Işıklar, "Bahse kobu yer, eceli ile ölen hayvanların, herhangi bir kaza sonucu hayatını kaybeden hayvanların izole edilerek gömüldüğü alandır. Akşam o gömülü hayvanları çıkarıyorlar, Kaymakamlıkta aldı bu hayvanları otopsiye gönderdi. Hangi tarihte ne zaman gömüldüğünü tespiti yapacak. Bu çok ahlaksızca yapılmış, kendi kafasına göre orayı burayı kazarak yapamaz bu işi, bunu yapan ruh hastası biri, normal bir insan bunu yapamaz. Bu kadar acımazsız bu kadar insafsız olamaz bir insan. Tam seçim üzeri siyasi bir karalamadır bu" dedi.


Suç duyurusunda bulundum

İddialara ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu da anlatan Işıklar, "Bu şahıslarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu olay tamamen seçim üzeri yapılmış bir karalamadır..! Silivri’de bu denli hassas, geniş teçhizatı ve ekibiyle, büyük bir emekle en iyi yaptığımız hizmeti sabote etmek için yapılmış tam seçim üstü yapılmış özel bir provokasyondur bu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.