İşimizi Sevgiyle ve Özveriyle Yapmak Bizim Tercihimiz

İşimizi Sevgiyle ve Özveriyle Yapmak Bizim Tercihimiz
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın vatandaşın rahatı, huzuru için 9 yıldır gösterdiği dur durak bilmeyen çalışmalar, ekiplerinin de aynı titizlikle çalışmasına önderlik ediyor.

Başarının sırrının işini, ‘severek ve isteyerek’ yapmak olduğunu her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, başta kendi personeli olmak üzere gençlere, çocuklara da her zaman bu nasihatte bulunuyor.

“Çatalca Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek görevimiz, işimizi sevgiyle, severek ve özveriyle yapmak ise bizim tercihimiz” şeklinde konuşan Başkan Kara, ekiplerinde yaz kış demeden aynı bilinçle hareket etmesini sağlıyor.

Çalışmalar sabahın erken saatlerinde başlıyor

Çatalca Belediyesi, halkımızdan gelen istek ve talepleri yakından takip ederek çalışmalarını bu kapsamda sürdürürken, geçtiğimiz ay ilçemizde var olan belediye ek hizmet birimlerine Muratbey Ek Hizmet Birimi’nin de katılması ile yoğun bir mesai ile bölgede ulaşılmadık yer bırakmıyor.

Yazın sıcağı, kışın soğuğu demeden, henüz gün ağarmadan görevlerine başlayan Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ibadethaneler, yol güzergâhları, caddeler, sokaklar, parklar ve piknik alanlarını yeni gün için vatandaşlarımızın kullanımına hazırlıyor.

Ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için ilçemizin en ücra kesimlerine kadar ulaşılarak yapılan çalışmalar, ara vermeksizin devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.