İstanbul'da dev terör operasyonu

İstanbul'da dev terör operasyonu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle önceden belirlenen birçok adrese baskın yaptı.
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Özel Hareket polislerinin de desteğiyle İstanbul'un bazı ilçelerinde terör örgütlerine yönelik operasyon yaptı.

OPERASYON 04.00'DE BAŞLADI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden çıkan ekipler saat 04.00 sıralarında önceden belirlenen birçok adrese baskın yaptı.

2 İLÇEDE EKİPLER BASKIN YAPTI
Küçükçekmece ve Esenler ilçelerinde de bazı adreslere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri baskın yaptı. Küçükçekmece İkitelli Mahallesi'nde bir apartman dairesine giren polisler arama yaptıktan sonra buradan ayrıldı.

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON
Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde de bir daireye ekipler özel harekat polisleri eşliğinde baskın yaptı. Burada da polisler aramaların ardından ayrıldı.

BAZI ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI
Çeşitli ilçelerde helikopter destekli yapılan operasyonda, bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.