İstanbul'da yarına kadar bu yollar kapalı

İstanbul'da yarına kadar bu yollar kapalı
23-24 Mayıs günlerinde Şişli'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "Dünya İnsani Zirvesi" nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, bu sabahtan itibaren tedbirlerin bitimine kadar bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kapanacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle:

Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.
Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.

23-24 Mayıs tarihlerinde fındıklı ışıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.