İstanbul'da Yunus Timleri Görev Başında

İstanbul'da Yunus Timleri Görev Başında
İstanbul’da 2016-2017 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla okul çevrelerinde göreve başladı.
İstanbul'da 2016-2017 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla okul çevrelerinde göreve başladı.

İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri Sultanahmet Meydanı'nda düzenlenen programın ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim dönemi için göreve başladı. Programa katılan İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, polisin sokak hakimiyetinin sağlaması için sürekli yeni tedbirler aldıklarını belirtti.

Yunus Timlerine Takviye Yapılacak

Sultanahmet Meydanı'nda hazır bulunan Yunus Timleri'ni denetleyen Mustafa Çalışkan,"Şuan burada 120 motosiklet ve 240 polisimiz var. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde şuanda 200 motosiklet var bizim ilk hedefimiz bunu 500 motosiklete çıkartmaktır. Yunuslardan ayrı olarak çalışan ilçelerimizde 150'nin üstünde motorumuz var tamamında ilk etapta 500 ilerleyen zamanlarda da bin motora çıkartacağız. Çatalca'dan, Pendik'e kadar İstanbul'un her tarafında yunusları göreceksiniz. Yunus ekiplerimiz 24 saat boyunca İstanbullulara hizmet edecek, yunuslarımız çevik olmaları, trafiğe takılmadıkları ve yapı olarak atik olmaları sebebiyle asayiş yönünden çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Velilerin İçi Rahat Olsun

İstanbul'da belirlenen bazı riskli yerlerde denetimlerin sıklaştırılacağını belirten Çalışkan,"Daha önceden yaptığımız çalışmalar kapsamında sorunlu olarak belirlediğimiz 100 ayrı noktada 6 ayrı birim şuanda denetim yapıyor. İlk etapta sıkı tedbirlerimiz devam edecek bunu vatandaşlarımız hissedecek. Velilerimiz şundan emin olsun, okullarımız bizin yakından takip ettiğimiz en çok ilgiyi gösterdiğimiz yerler. Buralar da suça meyilli kişiler dolaşamayacak bundan emin olsunlar" diye konuştu.

Mustafa Çalışkan'ın yaptığı denetimin ardından Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri göreve başladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.