İstanbul için uyarı: 40 dereceyi bulacak...

İstanbul için uyarı: 40 dereceyi bulacak...
Parçalı bulutlu havanın hakim olduğu İstanbul'da sıcaklık 24 ila 32 derece arasında seyrederken, hissedilen sıcaklık öğle saatlerinden itibaren 40 dereceyi bulacak.
İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde  seyreden hava sıcaklığı hafta sonu 35 dereceye ulaşacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bilgilerine göre, kentte bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden  sıcaklık, artmaya devam edecek. Parçalı bulutlu havanın güneşli hale gelmesi ve rüzgar hızının  düşmesiyle sıcaklıkların 35 dereceye ulaşması bekleniyor. 

Son tahminlere göre, bugün parçalı bulutlu havanın hakim olduğu kentte sıcaklık 24 ila 32 derece arasında seyrederken, hissedilen sıcaklık öğle saatlerinden itibaren 40 dereceyi bulacak.Kentte yarından itibaren sıcaklık daha da artarken, rüzgar hızı hissedilir oranda düşecek. Buna göre yarın en düşük sıcaklık 24, en yüksek 33 derece olacak. Ayrıca, yarın kendisini gösterecek az bulutlu hava etkisini hafta sonuna kadar devam ettirecek. Cuma günü bu durumda fazla değişiklik beklenmezken, sıcaklığın en düşük 23, en yüksek ise 33 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.