İstanbul Maratonu 2.si Beylikdüzü Gazisi oldu

İstanbul Maratonu 2.si Beylikdüzü Gazisi oldu
64 yaşındaki Maraton koşucusu ve Kıbrıs Gazisi Hasan Uludağ, aylardır günde 3-4 saat antrenman yaparak katıldığı 36. İstanbul Maratonu’nda Beylikdüzü’ne verdiği sözü tutarak ilk 3’e girmeyi başardı.

60-64 yaş klasmanında koşan ve 2.lik kupasını elde eden Uludağ’a, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır tarafından plaket takdim edildi.

 36. İstanbul Maratonu öncesi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretine gittiği 64 yaşındaki Maraton koşucusu ve Kıbrıs Gazisi Hasan Uludağ, kupayı Beylikdüzü’ne getirdi. 60-64 yaş klasmanında yarışan Uludağ, 42 kilometreyi 3 saat 9 dakikada koşarak, kendi yaş grubunda ikinci, maratonda koşan 10.000 kişi arasından da 51. oldu.

 Önümüzdeki Maratonlarda Daha Büyük Başarılar Gelecek

 Yüz kırka yakın Uluslararası 1.’likleri bulunan Hasan Uludağ, önümüzdeki yıl gerçekleşecek Mersin Maratonu’nda 1.’liği hedeflediğini belirtti. 2015’in Ağustos ayında Fransa’da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası’na da katılacak olan Uludağ, her gün yaptığı antrenmanlarını daha da sıkı tutacağını söyledi.

 Teşekkür Plaketi Takdim Edildi

 Başarısından ötürü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adına Hasan Uludağ’a teşekkür plaketi takdim eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır ise, “Belediye olarak seve seve her zaman yanınızdayız. Bu tip başarılar takdiri kesinlikle hak ediyor. Fakat bu yaşta ve bu hırsla çalışılıp elde edilen başarılar daha da gurur verici” diye konuşarak başarılı sporcuya plaket takdim etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.