İstanbul'un en ağır boğası Beylikdüzü'nde

İstanbul'un en ağır boğası Beylikdüzü'nde
İstanbul’da kurbanlık pazarların en ağır kurbanlığı bu yıl Beylikdüzü Belediyesi Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde.

İsmi Cılız. Tam 1500 kilo ağırlığında. Kendisi "iri", ismi "Cılız" olan boğa, 9 Eylül Cuma Saat 15.00’de, Beylikdüzü Belediyesi Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde, "En Temiz Çadır Yarışması"nda tanıtılacak. Yarışmada, en temiz kurban çadırı sahibine ödülü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından takdim edilecek.


Beylikdüzü Belediyesi, hazırlıklarını tamamladığı ve 150 adet kurbanlık çadırın bulunduğu Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'nde kurban kesimi gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için de tam donanımlı bir hizmet verecek. Alan; 12 bin 500 m2 büyükbaş, 5 bin m2‘lik küçükbaş satış alanı ve 6 bin 500 m2’lik kurban kesim alanı olmak üzere toplam 24 bin m2’yi kapsıyor. Pratik bir sistemle kurulan kesimhane; günde 500 büyükbaş, 1000 küçükbaş hayvan kesimi olanağı sunuyor. Alanda profesyonel kasaplar ve din görevlileri hazır bulunuyor. Ayrıca bölge esnafının ve kurbanlığını seçmeye gelen vatandaşların hijyenik bir şekilde faydalanabileceği tuvalet, duş gibi imkanlar da mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.