İstanbullular için çile devam edecek!

İstanbullular için çile devam edecek!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 15 Haziran'da bitmesi planlanan gişelerin kaldırılmasına yönelik çalışmalar bitmeden 12 Haziran'da yeni bir çalışma daha başlatılıyor. İstanbullular, okulların kapanmasıyla trafiğin rahatlamasını bekliyordu an
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapısı yenilenecek. Köprüdeki bakım onarım çalışmaları 12 Haziran'da başlayacak, 31 Ağustos'ta tamamlanacak" dedi.
 
İKİ ŞERİT TRAFİĞE KAPATILACAK


Her aşamada köprünün 2 şeridinin trafiğe kapatılacağını ifade eden Bakan Arslan, "Mevcut trafik karşı yönden alınan ek şerit ile 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekilde düzenlenecek, trafiğin akıcı bir şekilde devam etmesini sağlayacağız" açıklamasında bulundu.

Arslan ayrıca "Köprülerdeki bu çalışmalar, uzun süreli son bakım çalışması olacak. Yeni geliştirdiğimiz metedolojiyle aylarca süren bakım çalışmaları, bir gecede tamamlanacak ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle köprülerde trafik aksamayacak" ifadelerini kullandı.
 
BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLAYACAK


15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şuanda hali hazırda gişelerin kaldırılması ve hızlı geçiş sistemine geçilmesiyle ilgili çalışmalar yürütülüyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da daha önce yaptığı açıklamada 15 Temmuz'da bitirilmesi planlanan bu çalışmaların 15 Haziran'da bitireleceğini açıklamıştı. Böylelikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki gişe kaldırma çalışmaları bitip, asfalt yalıtım ve genleşmeyi kapsayan üst yapı çalışmaları başlamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.