İstanbullulara Sabah Sabah Marmaray Sürprizi! Kapıda Kaldılar

İstanbullulara Sabah Sabah Marmaray Sürprizi! Kapıda Kaldılar
Marmaray seferleri sabah saatlerinde teknik arıza sebebiyle yapılamadı. Saat 08.30'da arızanın giderilmesiyle seferler yeniden yapılmaya başlandı.
Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle yapılamadı.  Marmaray'ı kullanamayan vatandaşlar alternatif ulaşım araçlarına yöneldi.

Yüksek gerilim hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle seferlerin yapılamadığı öğrenildi. Arıza nedeniyle Yenikapı  Marmaray istasyonu önünde vatandaşların beklediği görüldü. Arıza ise saat 08.30 sıralarında giderildi. Arızanın giderilmesiyle seferler de normale döndü.

"BEKLİYORUZ, KARŞIYA GEÇEMEDİK"

Annesinin ameliyatı için Anadolu Yakası'na geçmek istediğini belirten vatandaş, ''Bekliyoruz şu an için. Karşıya geçemedik. Yaklaşık 15 dakikadır buradayız. Saat 08.00'de açılacak diyorlar. Teknik bir arızadan dolayı seferlerin yapılamadığını söylüyorlar. Annem sabah ameliyat olacaktı. Ona yetişemeyecek olmam üzüyor'' ifadelerini kullandı.


"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM"

Seferlerin yapılamadığını ifade eden bir başka vatandaş ise, "İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bu tarz problemler nadir yaşanıyordu. Bir arıza var ki seferler yapılamıyor. Arıza olduğunu ve beklememiz gerektiğini söylediler. Bekliyoruz şu an için." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.