İTO Ortaokulu “İngilizce Festivali” düzenledi

İTO Ortaokulu “İngilizce Festivali” düzenledi
Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Duran Kaya ve Erhan Güzel Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu’nun düzenlediği, "İngilizce Festivaline" katıldı.

Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu, öğrencilerin yıl içerisindeki başarılarını sergilemek, yabancı dil becerilerini geliştirmek amacıyla "İngilizce Festivali" düzenledi.

Etkinliğe Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Duran Kaya ve Erhan Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Kahya ve Celalettin Sonkaya, Çatalca Kent Konseyi ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Rasim Yücel, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın ilk bölümünde öğrenciler şarkı ve tiyatro performanslarıyla İngilizce yeteneklerini sahneledi. Etkinlik daha sonra öğrencilerin stantlarda proje ve hünerlerini sergilemesi ile devam etti.

Düzenlenen İngilizce Festivali’nde öğrenciler İngilizce pratik yapma fırsatı bulurken, gösterileri ve sergiyi ilgiyle izleyen Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Duran Kaya ve Erhan Güzel, festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.